luni, 21 februarie 2011

Inaugurare Biblionet
http:// bibliocerna.blogspot.com

În data de 24 februarie 2011,  orele 14,30,  la Biblioteca comunală Dumitru Cerna din comuna Cerna, se va inaugura un nou serviciu:
Calculatoare cu Internet pentru public,
 în cadrul programului
Biblionet – lumea în biblioteca mea.
 Prin echipamentul IT cu care a fost înzestrată, biblioteca va oferi  publicului utilizator,  în mod gratuit accesul la informaţie  .
În cadrul acestui program la biblioteca comunală Cerna vom avea   4 calculatoare racordate la internet, 4 UPS Webcam, 1proiector, 1 ecran de proiecţie, 1 scanner, 1 imprimantă. Astfel Biblioteca tradiţională şi cea electronică, îşi vor da mâna, deschizând cu ospitalitate poarta cetăţii cunoaşterii tuturor, copii şi vârstnici, deopotrivă. De acum înainte vom avea la îndemână, mai multe mijloace de a ne cunoaşte cultura locală şi de a o face cunoscută şi altora, de a găsi răspuns la întrebările ce ne frământă. Noile servicii oferite de bibliotecă, vor apropia oamenii, îi va face mai comunicativi şi îi va stimula să se implice în viaţa comunităţii. 
La inaugurare vor participa reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai Bibliotecii Judeţene Panait Cerna, ai IREX, aleşi locali.

                                                                          Dumitra Petrică , bibliotecar

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu